Proefgerichte trainingen

Woensdagavond 9 mei, 20 juni en 18 juli 2018 zal Floor Vos van 17:00 uur tot maximaal 21:00 uur proefgerichte trainingen komen verzorgen op het terrein van de Olieveldruiters.

De training duurt 20 minuten per persoon en het is de bedoeling dat je van tevoren zelf losrijdt. Je hebt de keuze tussen een les of een proefgerichte training. Als je je aanmeldt, kan je je voorkeur doorgeven. Daarnaast is het mogelijk om met 2 personen tegelijk een les te krijgen van 40 minuten.

Tijdens de proefgerichte training rijd je je proef, zodat Floor Vos deze kan beoordelen. Het is mogelijk je proef op te nemen, zodat ze deze van feedback kan voorzien. Na het rijden van de proef krijg je een aantal tips en zullen enkele aspecten uit je proef opnieuw worden geoefend onder begeleiding. De kosten voor leden zijn €20 euro per persoon per keer.

Je kunt je aanmelden door je naam in te vullen op het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Daarnaast kan je je aanmelden bij de activiteitencommissie: Jenny Boer, Lianne Wubbels of Chantal Duursma. Ook een berichtje via de Facebookpagina van de Olieveldruiters is mogelijk. Vergeet bij het aanmelden niet je voorkeur door te geven voor een proefgerichte training dan wel een les.

-------------------------------

Startlijst 9 mei 2018:

18:10 uur Chantal Duursma (proefgerichte training)
18:30 uur Kyla Uitbeijerse / Myrthe Imming (clinic)
19:15 uur Marieke Holties (proefgerichte training)
19:35 uur Charnelle Uneken (proefgerichte training)
19:55 uur Leonie Lucas (proefgerichte training)
20:15 uur Martine Meiringh / Angelique van den Bosch (clinic)

Nieuws

Ook de Olieveldruiters doen mee... Lees verder »
Jaarlijkse ledenvergadering Olieveldruiters... Lees verder »
Open dressuurconcours Olieveldruiters 2019... Lees verder »

Contactformulier

Neem onderstaande captcha-code over en klik op verstuur.
  • Krag, 7766 | Nieuw-Schoonebeek